Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60 minuter av Hetta


En timme kvar sa vakten
utanför lilla London.

In i nattens sista timma
jag gled in och blev snabbt
tagen av den heta pulsen.

Du är ung o djärv med sug
i blicken. Jag undrade var jag
fanns när jag föll in i trans.

Dina ögon ler förföriskt våra
kroppar rörde sig samstämmigt
och bara du o jag visste.

Vår åtrå tappade gränser men
du o jag bara glänste.

Jag blev kvällens Queen och
fick känna en sådan kärleks energi.

60 minuter av hetta där jag fick
mina lustfyllda känslor att svalla
och ditt unga hjärta att tralla.

60 sensuella minuter vill fotfarande
leva till slutet mitt hjärta nu vibrerar
och känner sug efter mycket
mera.. Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 404 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-08-06 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Het o förförande!
Snyggt!
Tack!
2013-09-02

  Linda CH VIP
Härlig sensuell text!
2013-08-21

  Linda CH VIP

2013-08-21

  träsnidaren
Mycket erotiskt.
Jag blir lite het när jag läser faktiskt.
2013-08-20

  Lars Hedlin
Mycket fint och sensuellt......
2013-08-07

  agneta pichler
tjusigt.. ;)


2013-08-07

  Rise Little One
Tänk om man skulle kunna multiplicera tiden med lyckan...
2013-08-07

    ej medlem längre
wow... viken hetta du bjuder på..
2013-08-07

  Heikki Hellman
Het och eldigt skriven text. Jag blev kanske rodnad, vågade inte att titta på spegeln!
2013-08-06

    Dan Myrbeck
... kanske redan
...
questa sera!

Ciao!
2013-08-06

    ej medlem längre
härligt!
2013-08-06

    ej medlem längre
Åh, vilken text...den tycker jag mycket om!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs