Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett hopkok av två gamla, gamla texter


saknar och älskar


visste det inte i februari
det hände i mars
eller april

egentligen spelar
det ingen roll
du har alltid tillhört mig

jag vet inte vem du är
eller hur du är
inte ens hur du ser ut

men jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-07 11:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stor igenkänningsfaktor i denna text. Det enda som saknas, kanske eller kanske inte, är förstås erkännandet av att textjaget inte heller vet vad eller ens vem det är, för stunden, tidigare i det möjliga livet eller kommer att vara om en kvart eller så.
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP