Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag här igen

Dagarna har gått fort
Mina känslor dansade alla möjjliga danser
Lyckan var enorm
Och så nu är jag här
I en värld där alla ser mig som den anorlunda
Varför är det så dåligt?
Jag har aldrig förstått det
Men hjärtat är sårad
Nu mer än innan
Då jag fick uppleva att vara som alla andra ett tag
Och slappnade av
Och tog bort mina taggar
Nu är det fritt fram att såra mig igen
Tills jag sätter på mig masken som alla bär här
Och längtar till min lilla värld med mina nära och kära
Mina poet vänner
Och får kraft igen och
Kan klara av allt detta lite bättre
Men just nu så är det svårt...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-08 18:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Välkommen vännen vi har saknat dig ;) kram
2013-08-18

  Rise Little One
Välkommen tillbaks vännen <3
2013-08-08

    ej medlem längre
Dina fina ord känns fulla av sorg och vemod...
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino