Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minus på kontot


Ditt lilla kalla finska hjärta
kunde inte matcha mitt
stora varma ungerska
hjärta.

Att investera känslor har
blivit kostsamt när hjärtats
konto nu står på minus.

Jag vill inte ditt kalla hjärta
klandra för det var jag som
valde att på din väg vandra.

Skulden är min o kärleken
din som du aldrig vågade ge
mig för att du aldrig vågade
se mig.

Du tömde i mig din säd
O jag för dig tömde mitt
hjärta.

Och allt som nu blev kvar
är det tomma kontot i mitt
hjärta.




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-09 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerligt!Vilken känsla du förmedlar!
Bra symbolik
Tack!
2013-08-26

  walborg
Suverän text
2013-08-12

    ej medlem längre
Känsla av smärta når en. Något man känner igen
2013-08-12

  SatansSon VIP
puskas var ungrare med. bra var han. bäst.
2013-08-10

    ej medlem längre
Ah dina ord känns, ditt ungerska hjärta kommer åter fyllas .

2013-08-09

  agneta pichler
Rozsi

ditt hjärta är
så djupt och vackert
så generöst och
starkt -

så jag vet
de kommer
byggas på
av liv och glädje..

Kram agneta





2013-08-09

  Palett
Stark text !!
2013-08-09

    ej medlem längre
starkt berörande men ditt konto kommer att fyllas på igen..
2013-08-09

    ej medlem längre
Du skriver ord som känns i hjärtat att läsa.
2013-08-09

  Lars Hedlin
berörs inom!
2013-08-09

  Rise Little One
Berörande känslor... Det går att fylla på igen - det kontot
2013-08-09

    ej medlem längre
den berör så..
2013-08-09

    ej medlem längre


Köszönöm

för denna dikt som berörde ...
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs