Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text som jag skrattar gott åt


ordföreningar


nu parar sig orden
de bildar familj
några blir runda
med smak av vanilj

andra blir sagor
för stora och små
vissa blir haiku
svårt att förstå

sonetter och verser
med finaste rim
orden de samlas
som fiskar i stim

dikter om havet
känslor och svek
kärleksbekymmer
falskhet och smek

de vackraste ord
som förenar sig
lyser som eldar
jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP