Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går sakta idag

Tid är seg kola
inte rinner den förbi
som vissa säger




Bunden vers (Haiku) av Moa Iller
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-06 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller