Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bor på landet

Jag håller på att
överdosera lantluft.
Ge mig kultur FORT!!!!!!




Bunden vers (Haiku) av Moa Iller
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-10 19:50



Bookmark and Share


    Mr.painter
haha braa
2008-07-07

    ej medlem längre
Alls icke enkelt
ty kultur får endast
de som andas hägringar
likt öknens blommande
få insupa
och textens önskan
tyvärr endast ett stackars
minne blott aldrig uppnått
:-)))
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller