Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att äga en släktgård

Fyra hundra år
har släkten bott på gården
det väger så tungt.

Stolt historia
eller blytyngder som bärs
motvilligt framåt?

Arvet är kedjat
så hårt på mina axlar
att det växt fast där.




Bunden vers (Haiku) av Moa Iller
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller