Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av utmattning och att tänka om nu.


Nu är jag stark?

När hjärnan är tom och krafterna tog slut,
sitter man där och undrar...
hur hamnade jag här, hur kunde det bli så?
Att den starke plötsligt är svag?

"Jag fixar det!" var mitt svar genom åren,
"Ge mig jobb, lägg på mitt bord."
Det gick inte så bra,
när jag tappade minnet.

Jobbigt med nya ordet NEJ
svårt ord att vänja sig vid.
har aldrig sagt förr
att "nån annan får ta det"...

Förlåt och Ursäkta,
men så måste det bli.
Om den starke ska överleva
så blir det ett nytt liv nu.

Nej, vet du, jag tänker,
att det här är inte svaghet...
nu är jag STARK
och säger Jag, Mig, Du först.





Fri vers av Moa Iller
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-14 23:55



Bookmark and Share


  Anna-Victoria
Mmm känner så väl igen mig!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller