Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårtkalas för VD:n

sätt på locket ordentligt och stäng till kylskåpet
festens goda tårta blir förstörd!

Den blanka glasyren krackelerar
de vackra marsipanrosorna torkar och förfulas
grädden surnar
det börjar jäsa inuti
ytan rämnar

Så sätt nu snabbt på locket och
visa inte mer än kartongen
så märks inte att
du tagit en alltför stor bit av kakan
och att alla de andra kommer att bli utan.




Fri vers av Moa Iller
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-03-10 23:09



Bookmark and Share


  Anna-Victoria
Kuligt
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller