Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den som alla upplever som stark i svår stund (haikuinspirerad)


Den starke?

Renlevnadsmänniskan

Som alltid skött hälsan bra

fick alkis-sjukdom


Familj i svart hål

Bara jag håller mig lugn

Vem annars stöttar?


Men jobbigt ändå

Att vara stark kostar på

Tänk om jag bryts av?


Nej det går inte

Då faller alla ihop

Jag får rasa sen...




Bunden vers (Haiku) av Moa Iller
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller