Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i dagens samhälle är telefonerna tystare och tystare vad gäller mänskliga röster men däremot plingar det ofta av meddelanden... men är det samma sak? Haiku-inspirerad.


verkliga vänner?

Hej alla vänner,
finns ni på riktigt eller
bara på Facebook?

Förr i tiden
Då ringde det en signal
och din röst var där!

Men nu plingar det
några ord finns att läsa
kort meddelande

Jag saknar din röst
Att få prata om allting
och ingenting alls

Vi ses så sällan
På Facebook finns redan allt
Samtalsämnen slut...?

Det är väldigt tyst
Nuförtiden i mitt liv
Saknar "forntiden".




Bunden vers (Annat versmått) av Moa Iller
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 00:05



Bookmark and Share


  Anna-Victoria
Precis vad jag tyckt många gånger!!
Kram!
2016-04-24

  Tabac VIP
Tänkvärd text och precis det där tänkte jag på igår och det är nog många som känner som du skriver där ute.
På internet.

2016-04-15

  ERD-man-SKY VIP
ju då, framtiden väntar på oss all men...vilken framatid? ha ha
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller