Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val som man borde göra nu?

Jobbajobbajobba:
"Glöm inte A! Gör B först! C måste hinnas! D väntar! E skulle skickats igår! Du måste fixa F! Fixar du F???"
bombombomBOMBOMBOM
hjärtat hamrar fort fort fort!!!

Tankarna springer runt i hjärnan hursomehelst, irrar omkring, kan inte fångas. De vägrar att stå på tur i en fin rad under ordnade former så som jag vill.

Glömde jag C? Fick jag med allt till E? Hjärnan strejkar; hårddisken är överhettad och behöver vila.

Men jag har ju anseende_bralön_tjänstebil = en avundsvärd person?
Och en knappt fungerande kraschad hjärna, magkatarr och ett argt humör. Har jag också.

Vad är värdefullt? Vad vill jag ha? När måste jag välja?




Fri vers (Fri form) av Moa Iller
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-16 14:52



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
En text som säkert var skön att få ur sig? :)
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller