Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriv mig, dröm mig, ljug mig


älska mig

för den jag är
med brister och med fel
fyll min saknad med längtan
älska inte allt jag gör
men älska mig ändå
finns för mig när jag behöver
trösta dagar som är grå
älska varje morgon
som du finns här hos mig
älska livets gåva
som kärlek ändå är
skänk näring till min själ
fyll sinnet med vacker poesi

älska mig
för den jag är
bli min helande länk
i kedjan som kallas livet




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-11 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP