Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tröst


ELDBLOMMA

((((O)))))




Eldblomman
som gav oss
sommaren

sluter sina
kronblad

det mörknar,
vemodet är
i vågor och vind

och i hjärtan.


Nu börjar en annan tid.


Giv mig till tröst
all
världens

solgula blommor!




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 647 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-11 09:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket
vackert
2013-10-08

  Yrre VIP
Å suckar av igenkännande som du skriver!!
2013-08-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbart!!!
2013-08-19

  peter markurth
snyggt
2013-08-14

  stig wikman
JUST
LOVELY.


KRAM.
2013-08-11

  Bibbi VIP
Suveränt fin.
2013-08-11

  M M Mannheim VIP
Och med din dikt, gav du oss sommaren åter!
2013-08-11

  anits VIP
Så vackert och målande skaldat
Mycket fint att läsa
2013-08-11

  poetryGirl
http://youtu.be/Fm8W2SuKyA8

Idas sommarvisa

2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl