Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårlöst


nattens kvarnsten mal
det som var jag
till främmande materia
utan formler

tiden roterar
runt sin egen axel
det bestämdes så

mörkret river hud
som lämnat sin boning
blottar allt
för blinda ögon

gryningen helar
nattens kollaps

vid dörren
syns inte ett spår




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-11 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP