Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår kväll på väg hem från havet till min tillfälliga hytte..på cykel genom danska landsbygden fick jag syn på en så vacker regnbåge som steg upp ur sädesfälten och skogen.. (eget foto)


Regnbåge

 
jag förstår det ej

jag förstår det ej

kan inte begripa

jag förstår det ej

jag fattar inte

det går ej att

förstå för mig

jag fattar ej

begriper inte

hur är det möjligt

det är så fantastisk

jag fattar ej

 jag fattar ej

 jag ser det

 jag tror det

jag älskar det

 

Regnbåge..

 

men jag fattar ej

                                                                               

 

 

Eget foto, från egen upplevd regnbåge söndag 11/8 2013

 

 




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 690 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-12 08:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt fina bild!

Grattis till en mästerfotograf!
2013-08-13

  Bibbi VIP
Suveränt fin text som talar för sig.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)