Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det kvinnligt att vara oteknisk och okunnig? Man kan få det intrycket av vissa ibland...


Skenet bedrar oftare än MAN tror... (haiku-inspirerad)

Femåringen vill
klara av saker helt själv
hon vill veta mer

Barnet vill kunna,
bygger koja av filtar
och hus till dockan

Barnet växer upp
Formas av sin omvärlds krav
Vill va\' som fint folk

Teve-stjärnorna
vackra och ömtåliga
Framgång är detta?

Stilen är viktig!
Rätt kläder och utstrålning?
Lösögonfransar?

Tjugoåringen
\"kan inte\" tanka bilen
kan inget \"för män\"

Skönt slippa undan
Snöskottning och gräsklippning
och ALLT med bilen...

\"Kan själv\" finns ej kvar?
Jodå! Fast visas inte...
Tjejerna bluffar!







Fri vers av Moa Iller
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-03-06 12:25



Bookmark and Share


  Anna-Victoria
Du har så rätt
2007-03-25

  Marlene Anna Linnéa
rolig att läsa! är det verkligen så vi fungerar? :P
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller