Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helheten


söker efter helheten

men finner bara

ofullkomlighet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 433 gånger
Publicerad 2004-08-17 13:01



Bookmark and Share


  reback
Finns någon helhet att finna? Leta sig in i kärnan o hitta vad? Håller med Cathy - kanske ofullkomligheten som är helheten. Tack för tanken...tar med mig den.
2004-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP