Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

microkaffe

det blir nog ingen bra dag idag

har redan glömt mitt sedan gårdagen uppvärmda kaffe i micron



två gånger





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 437 gånger
Publicerad 2004-08-17 13:03



Bookmark and Share


  reback
Kan det bli värre? Jobbigt när kroppen rör på sig men hjärnan sover :-)
2004-08-18

    jahapp
skönt att höra att det finns fler!!
2004-08-17

    Agneta VIP
Men livet förvånar en ibland - dagen blev kanske bra ändå.. :)
2004-08-17

  Cattis Rönn
ja det kan ju inte vara så gott....sätt på nytt kaffe...:-)) Bra skrivet!
2004-08-17

  Myself
är man snurrig,tur det är så,annars hade inte detta blivit skrivet..
2004-08-17

  Rachel Roth
...så bra fångat med så få ord...säger så mycket!
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP