Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slamkryparen

min kropp är liksom ett reningsverk
men tål den hur mycket skit som helst bara för det




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2004-08-17 13:06



Bookmark and Share


    Idun 1
tror nog att kroppen tål en del, men de luktar inte så gott från gamla reningsverk. Så tag vara på era kroppar!! Mitt råd:)
2004-08-20

    Agneta VIP
Där satt den... igen.... :)
2004-08-17

  Myself
talat.ta inte skit...
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP