Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växtlighet

om man inte kommer ifrån sin barndom

kan man väl aldrig bli vuxen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2004-08-17 13:08



Bookmark and Share


    Idun 1
tankar blir väckta av dessa korta rader. Att mogna och bli helt vuxen är svårt. Barndomens starka upplevelser finns alltid kvar inom oss. Kan vi använda dem som ett kreativt verktyg i vår vardag?? Tack!
2004-08-20

  Martin VIP
som i att lämna eller att ha sitt ursprung i, det är ju det kluriga för mig i denna text. Har man inte sitt ursprung i sin barndom kan man ju inte bli vuxen. Texten fick mig att tänka så mycket längre än de få raderna. Som så ofta med dina texter.
2004-08-18

  Nattfjäril
det är sant.
men snälla behåll lite av barndomen kvar ändå!
2004-08-17

  Myself
talat. men barnasinnet är bra att ha kvar,men det är något annat...
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP