Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

 

 

Spegeln säger en sak
dina ögon säger nå´t annat,
men inuti känns det
på ett annorlunda sätt.

Vad ska jag tro på?
Hur ska jag känna?
Vill jag ens veta
vilket som är rätt?

Finns det ett facit,
en mall att kanske följa?
Finns någon som bestämmer
hur inriktningen är?

Jag vill tro på frihet,
olikhet och mångfald.
Alla är unika,
så stolt din "klädnad" bär!!!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-08-13 17:44



Bookmark and Share


  träsnidaren
Som en gammal saga.
Vackert!
2013-08-20

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2013-08-20

  Michaela Dutius
En vacker text som stämmer till eftertänksamhet....
2013-08-18

  Anya VIP
Så igenkännande. Får försöka behålla det unga i en, lite på det man känner.
2013-08-16

    ej medlem längre
Sista versens ödmjukhet är befriande! Snyggt!
2013-08-15

  Robert Jonsson VIP
Lyssnar till mitt inre, eller försöker åtminstone. Som sagt det yttre är bara skal.
2013-08-14

  Heikki Hellman
Spegeln ljuger inte. Du ser där din stofthyddas konturer kanske dina kulisser. Spegeln berättar inte om du är landets vackraste, inte heller berättar den om vad du är som en människa. Ansiktet är inte heller absolut din själs bild!
2013-08-14

    ej medlem längre
Ja, man får vara om sig å kring sig!
2013-08-14

  Bibbi VIP
Bra fundering.
2013-08-14

  Palett
Bra text om vad spegeln säger och hur kroppen känner !
2013-08-13

    Dan Myrbeck
Hoppas spegeln
reflekterar rätt!
2013-08-13

  Rise Little One
Håller med dig "Alla är unika"...
2013-08-13

  Angel of love
Känslan i kroppen, den sanna känslan.
2013-08-13

    ej medlem längre
Ibland kanske man inte vill veta. Man får väl vara den man känner sig vara.
2013-08-13

  Maj-Lis VIP
Känslan utan spegel den är nog bäst
2013-08-13

    ej medlem längre
Mycket sanning finns i dina ord.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP