Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde du veta

Jag gråter inte för att du är en börda,
det borde du veta.
Du är bara sjuk nu, det händer.
Jag gråter för jag älskar dig
och jag bara vill se dig
le igen.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-15 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema