Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitkålen är billigare på Lidl

Alltid mellan alla springor,
i glipor,
aldrig vuxen, aldrig enkelt.
Alltid tomma rader,
alltid svåra siffror.
Jag vill bara leva,
jag vill bara få ha ett hem,
råd att finnas,
rätt på papper.

Aldrig sjuk, aldrig frisk
alltid ung utan plats.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-15 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema