Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka


det du enträget
söker mellan raderna
står redan på pränt

söks däremot sanningen
fråga då din inre röst




Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-15 10:41



Bookmark and Share


    Melona
Åh. Du är så enkel i ditt språk. Det är rakt på. Modig och livsvis.
Jag tycker det är skönt att läsa dig. En motorväg med fullt spektra.
Och för det krävs det skärpa och briljans!
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP