Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda












Han finns i din närhet,
kanske närmare än du tror



Det du tycker är lätt
är nästan omöjligt för honom





För att lyckas med hälften
får han anstränga sig dubbelt så mycket



Han lägger all sin tid
på att hantera sina brister

och all sin energi
på att inte ge upp





Du undrar varför han inte utvecklas
och går framåt,


när han kämpar hårt
varje vaken sekund
för att inte gå bakåt





Du ser tydligt hans misstag
men aldrig hans framsteg







De må vara väldigt små..



men de finns där ändå..





Fri vers (Fri form) av Carina Bendix
Läst 573 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-08-15 20:02



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
En text med mycket Upprättelse och värdighet i.
2014-08-17

  Connie
Fantastiskt bra skrivet, jag har inga ord! Den bästa tankeställaren någonsin!
2014-03-09

  justine fox
Så viktigt att komma ihåg...
2013-08-19

    ej medlem längre
jättefin..
2013-08-19

    ej medlem längre
Din text(Du), visar empati, förståelse och flera kilo av emotionell intelligens.
2013-08-19

  backsippa
Väl skrivet
Och beskrivet
livet som det är för det flesta av oss


2013-08-17

  Carina Bendix
Tack så hemskt mycket! :)
2013-08-16

    Dan Myrbeck
Jättefint skrivet!
2013-08-16

    ej medlem längre
Vilken otroligt bra text! Väl skrivet Carina B...kram
2013-08-16

  Lars Hedlin
Berörs och känner så väl igen detta..APPLÅD!
2013-08-16

  agneta pichler
en av dina kloka vackra
Texter igen..
man måste nog själv uppleva
för att få den djupa insikten
du äger och har..


2013-08-16

    ej medlem längre
Med mild blick, men skarpt fångat. Bra.
2013-08-16

  Kaptenlöjtnant
varm text
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix