Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild/picture: http://www.foundmyself.com/mtv65/art/eye-of-the-storm-sold/1504


Eye of the storm


I hold on to you
the only one
who does not disappear
from my ever changing mind

in this storm of impermanence
you are the eye
of the cyclone
calm and never changing




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 1058 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-16 10:07



Bookmark and Share


  aol
bra,
2013-09-02

  Nina.H
Mycket bra!
2013-08-21

  Yrre VIP
Bra!
2013-08-17

    ej medlem längre
en fiskmås i sin boning, en klippa
med stormande hav omkring
men ändå frid över måsen
där den sitter och ruvar på sitt ägg
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös