Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven



Du står ensam kvar dina
ögon så fyllda av förtvivlan.

Jag känner din rädsla andas
genom huden.

din älskade valde att lämna
25 år av era liv därhemma.

Jag hamnade på din väg av
sorg men mitt hjärta är själv
som ett öppet sår.

Ärrad av livets hårda manöver
vill jag ändå inte släppa taget
om kärleken som jag så innerligt
behöver.

Läk min vän men vi är inte
redo än att utforska varandra.

Jag ger dig min tröst jag ger dig
din tid

och när du en dag slutat
sörja kanske våra liv kan ta
en ny början. Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 350 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-17 13:01



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT .
Jag har tyvärr
en liknande
upplevelse
bakom mig.
APPLÅD Å KRAM.
2013-09-17

    ej medlem längre
Så skör
Vacker
Uppgivenheten byts ut mot hopp
Gillar!
2013-08-26

  Ninananonia VIP
Berörande ömsint
2013-08-24

  Ljusletaren
Så säger en fin vän/kram
2013-08-21

  agneta pichler
varma förståndiga rader
skrivna på ett klokt och vackert sätt..
2013-08-18

    Dan Myrbeck
innerligt skriven!
2013-08-17

    ej medlem längre
En varm innerlighet och ömhet finns i dina ord.
2013-08-17

  Lars Hedlin
Hoppas att vägen finnes ;) kram
2013-08-17

    ej medlem längre
bedövande!
2013-08-17

  Palett
En öppen vacker text !
2013-08-17

  Rise Little One
Omtänksamma känslor .... så vackert skrivet...
2013-08-17

    ej medlem längre
jättefin, hoppas att det blir så för dig..
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs