Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där Östersjön vidrör land

det är där sången är som vackrast

mörka toner, brusande kalla
i sin obarmhärtiga vildhet

havet möter stormgrå skyar
långt borta vid horisonten

den bleka gryningen speglar min smärta

sandens fukt håller ännu nattens kyla
där stjärnljus vilat nyss bland mjuka dynor

alltid längtar jag till havet
när själen värker bortom alla ord

till tystnaden och djupen




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-17 23:19



Bookmark and Share


  sommarmoln
Fint vävda ord...letar sig in i hjärterum:)
2013-08-21

    ej medlem längre
En mycket vacker text där havsdoften känns tydligt.
2013-08-18

  Lars Hedlin
Mycket myclet bra skaldat!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus