Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

få din orkidé att blomma


alla drömmar ska inte bli verklighet
drömmar skänker näring till orden
oavsett hur de kläs

ord inbäddade i bomull
ord som försvinner bland andra ord
ord i kavaj och fluga
ord i bikini och kokosolja
ord svepta i sidenlakan
överdrivna ord
återhållsamma ord

du är en dröm
som aldrig kan bli verklighet
för då tar näringen slut

nakna ord
tillhör endast verkligheten
den du aldrig blir




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-19 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP