Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder

 

inte

för prinsessan på ärten nedåtdragna mungipor - varför skall jag

o-
rättvist

inte heller för

uppspärrade ögon så

o-
skyldigt

"men du sa... " "va, nä det har jag aaaaaaldrig hört" "visamigjagkaningetjagvillduskalltappagreppetnuochskrikapå
detärsyndom-mig"

 

alla ljud för höga alla kanter så skarpa och när jag blundar
hör jag privata ekon studsa;
värde-
                   lös
och hela världen yr, spinner runt sig självt och det enda jag nu längtar efter är

lägga mig på en luftmadrass, på ett glittrande turkost hav

stirra in i solen och flyta bort

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-20 10:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken härlig text, flödar och har en sarkastisk självironisk ton som är roande... Tack!
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3