Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen pärleport


var dag blir vardag
om du inte låser upp
för möjligheter

när de varsamt knackar på
ditt hjärtas stängda stålport




Bunden vers (Annat versmått) av SpamPippiL VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-21 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP