Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tömmer mitt liv


Jag tömmer mitt liv o allt
som finns där inuti.

En skräpkorg fylld till
bredden jag rensar o
sorterar.

I avloppet rinner nu ut
destruktiva avfallsprodukter.

Jag tänder en brasa o eldar
nu upp Ilska, ångest sårbarhet,
självömkan..

Jag byter liv med ny identitet..

Där kärleken för mig ömmar
o ger mig nya drömmar.

Jag andas in mitt nya liv
Där jag nu äntligen vet
att jag fått frid..

Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 364 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-08-22 19:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt! jag tar ett djupt andetag vid "jag byter liv...och andas ut vid.." äntligen ..."
Skönt för dig!
2013-08-24

  Ninananonia VIP
Skönt när man vet det...
2013-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Man kan INBILLA sig att detta fungerar.
2013-08-23

  Linda CH VIP
Underbart, befriande! En sådan rensning behövs då och då.
2013-08-23

  Lars Hedlin
Jätte bra APPLÅD!
2013-08-23

    ej medlem längre
Gott, starkt, fint att kunna få frid i ett sådant beslut.
2013-08-22

  agneta pichler
en text att leva efter..

jättefint skrivet
2013-08-22

    Dan Myrbeck
Ny identitet
där du vet
att kärleken
strömmar!
2013-08-22

  Rise Little One
Jag gjorde detta en gång och det fungerade.. Stark insikt...
2013-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Så enkelt är det inte.
Vi är inga datorer.
2013-08-22

    ej medlem längre
Dina ord fångar mig med känslor.
2013-08-22

    ej medlem längre

Berör Starkt ...
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs