Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bombad

trivs inte med mitt beteende
jag är fan inte jag
eller åtminstone inte så som jag vill va
bara lika patetisk som dem
har ingen personlighet kvar
beter mig som om en bomb
sprängt bort mitt förstånd
i min knullade hjärna
och den vettiga jag är så läskigt långt bort
är jag bara svag
eller ville jag verkligen vara så som dem
är det alkoholen som dödat mina hjärnceller
eller är jag också ett missfall som fötts, som ändå kom




Fri vers av juliamaria
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-22 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria