Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrigal





Jag ser dig driva horden
I följe efter flyktig dröm
Alla kreatur för orden
Du fostrar strängt och ömt


Jag ser på ögats lyster
Glansen i dess form och färg
Jag ser åt griften dyster
En bengård tömd på märg


Jag ser nyttodjuren gödda
Vyssjade tysta vid modersbarm
I nätter stjärnbeströdda
Utan egna ord klingar rösten arm




Bunden vers av sundino
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-22 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino