Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto taget med surfplattan av mig på min färd just nu..


Räls (PULS)

i Dragningskraft far ett tåg mot mor

Räls mot med ger puls

Det går inte fort, men det går säkert

Skog, ängar, åkrar, kullar

Små röda stugor o stora ladugårdar

Himlen omsluter blå, endast lätta flyktiga tunna fjädermoln penslade på kupans yta

Solen värmer som om en högsommardag genom fönsterrutan

Får färdens intryck att reflekteras, ge avtryck i ögonblå och pupill

Om du såg in i mina nu,

så skulle du se ängarna i mina ögon

Lugnt matar tåg räls bakom sig, framför ständigt ny. Det pulserar på. Destination far och mor, och lilla katten Smillan med lilla dottern Lillan. Jag är nu väntad, efterlängtad. Fast katterna ej vet det än att jag är på väg, men anar nog mer än man tror.




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-23 17:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Annie b'larsson.
2013-08-26

  Annie b'larsson VIP
Så roligt läsa om dina resor...bilden överst - verkligen effektfullt gjort. Vara väntat...efterlängtad...det är fint. Tack för att du bjuder på dig själv.
2013-08-23

    tramp
ja de e vackert... en varm välkommen hem känsla bor mitt i din text. Jag värms.
Och du, bilden, den är konstnärlig pga av speglingarna...

sälj bild plus text till SJ ! På en sådan fin resa gör en liten SJ försening bara gott !
2013-08-23

    ej medlem längre
det är en söt
text i mina ögon..
leavande
så fin
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)