Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

over and out

Med saxen i handen
klipper jag banden
jag kan inte vara god
men det kanske du förstod
jag besitter ingen empati
blott en inre drivkraft att vara fri
att vara sån som jag är
utan att vara till besvär
ni kan inte lära mig att vara nån jag inte är
därför skiter jag nu i allt det här

over and out
kanske ses vi i nangijala




Fri vers av Marmorera
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-24 15:10



Bookmark and Share


  PPQ
snyggt med rimmen
2013-08-24

  KattenKin VIP
Tufft när det känns så där... jag gillar texten men inte att någon ska behöva känna det sådär.
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera