Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långt borta


TOMRUM

^^^^

Vem
är du,
broder?

Vi står tysta
inför varandra
nu


med nya ögon
och varandras
okända jag,
så nära
så långt borta


Hela livet
har strömmat,
i år efter år

mellan
dig och mig

Jag vet inte
längre
vem

du är




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 502 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-25 07:56



Bookmark and Share


  aol
Så berörande grep tag,
2014-05-29

  Mats Henricson
Tänkvärt om en främlingsskap som man frågar sig om.........
2013-09-26

    ej medlem längre
Starkt och berörande
om närarelationer
fjärran
2013-09-01

  Yrre VIP
Oj berör!
2013-08-31

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat om något man inte vill ska ske
2013-08-31

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Spännande dubbelhet: kan läsas vemodigt men kan också läsas hoppfullt. "Vi står tysta inför varandra nu med nya ögon" öppnar upp för en möjlighet om att det kanske inte är för sent; Insikten om att man inte längre känner varandra som ett frö till att lära känna varandra på djupet.
2013-08-31

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-08-31

  Bibbi VIP
Starkt.
2013-08-30

  peter markurth
stark
2013-08-29

  anits VIP
Starkt och berörande skrivet
2013-08-25

    ej medlem längre
tycker om tonen
i denna text..
2013-08-25

  Quasimodo
Vemodig när avstånden blir utan att man förstår varför!
2013-08-25

  Elwania
vet vi någonsin vilka vi är.
2013-08-25

  M M Mannheim VIP
Förstår att du känner ett tomrum hoppas att du får svar.
2013-08-25

  poetryGirl
http://youtu.be/SI5uedH6alI

utkast till ett brev

2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl