Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några små korta rader på vägen till kudden för några timmars välbehövlig sömn ... ... med förhoppningsvis vackra drömmar om dig ...


Sensommarvärmen börjar dofta höst ...

... Någonting som i sig
kanske mot allt förnuft
skänker en liten tröst
till den själ
jag härbärgerar inom mig ...

... I väntan på dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-26 10:05



Bookmark and Share


  majola VIP
Och vacker bild!
2013-08-27

  majola VIP
Fin dikt, tycker jag
2013-08-27

  Magica VIP
Kort och fin dikt. :)
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP