Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från avdelningen för sjuk humor.


Anmälningsfall

En käkkirurg kallad Underbetts-Hans
var en av de bästa som fanns
tills han tappade hakan
ner i en slaskspann
från en patient nu kallad Överbetts-Franz.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-27 09:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den är i sjukaste laget, minst 39,7 i temp.
2013-12-10

  aol
hahaha tack den här behövde jag just nu,
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick