Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majakovskij



Volodja, du var
en omöjlig människa
i en omöjlig tid.

Du satsade allt
på Konsten
Kärleken
Revolutionen
Ditt liv
kunde nog bara sluta
på ett sätt.

Men jag vet
människor som gråter
idag – många år
efter din död.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-27 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping