Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördar Vad Jag Sår

Jag kan inget annat
än att sätta mina spår
jag lämnar
mina märken
där jag går

Kan inte vara här
och aldrig märkas
inte lämna
utan sår

Så jag tar
vad jag får
och jag ger
vad jag kan
jag gör
vad som krävs

Jag skriker
och jag slår

Och kanske får du hata mig
eller älska
eller slå

Stå vid min sida
aldrig lämna
aldrig gå

För jag skördar vad jag sår
jag skördar
vad jag sår
jag skördar
vad jag
sår.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-27 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~