Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt Nära

Jag ser dom omforma
ingenting
till någonting
ser dom kväva
sanningen
med sig själv
ser dom närma sig
ekvationens
upplösning
ser dom spegla sig
och vrida sig
falla på knä
och böja sig

Jag ser dom resa sig
och aldrig någonsin
vända sig
igen

Aldrig någonsin
stirra in
i tillfinnelsens
brinnande öga

Aldrig möta dess blick

För dom dör där
och dom föds där
om och om
igen.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-27 11:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~