Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan inom vilken emanerar från och till stora delar är ett resultat och konsekvens av din närvarande frånvaro hos mig ... är en väsentlig förklaring ...


Med jämna mellanrum re-bootar jag ...

... mina känsloarkiv
för att åtminstone förleda
mig själv till att tro
att det skulle hjälpa
mot ackumulerade
känslostormar 
med tillhörande 
efterföljande 
kvardröjande värk och sveda ...

Glömmer fullt medvetet bort
att känslominnet
är allt annat än raderbart
och än mindre kan göras 
speciellt artificiellt kort ...

Men å andra sidan
väljer jag att fortsätta tro
på att min tro i sig
likväl ska få det hela
att fungera
åtminstone till vissa delar
för mig ...

... även om det 
faktum att så icke är fallet
gäller som verklighet
för alla andra och kanske även dig ...

För stunden 
fungerar det i alla fall för mig ...

 




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-27 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP