Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September 2002




Berör mig


Du berör mig
Du förför mig

Jag säger inte nej
fastän jag blott bara
vill vara
vän med dig ...

Min intuition

- så stark och ren -

säger: Nej!

- Jag ska blott bara vara
vän med dig ...

Likväl ...
Jag njuter när din hand så len
berör min kind ...
berör min själ ...

Då vill jag bara
tätt, tätt nära intill
dig vara ...

En omöjlig situation ...

Vill ända in i mitt allra
innersta väsen
att du ska lösa denna ekvation ...

Hoppas du inte ger upp mig
för i själen så älskar jag dig!



©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-03-07 04:16



Bookmark and Share


    lory
härligt skrivet
2012-03-04

  Agnes
(...har fått tunghäfta i fingrarna. Tangenterna blev plötsligt väldigt tröga.)Finner inte orden men vill ändå tala om att jag tycker så mycket om det jag läser.
2006-03-07

  * Ammi *
jag undrar hur det slutade? vackert och enkelt skrivet
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP