Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid bågens slut

vad hade du aldrig sagt
om du hade varit jag?

norrskenshår
du får det i ögonen
men skrattar bara bort det

oljespill över vågorna
det är vi som seglar
ett regnbågsspektrum
som förgiftar ekosystemet




Fri vers av MMo
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-27 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2013-09-11

    ej medlem längre
En spännande text.
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo