Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur...

Humor är en sorts striptease
där kan man bli avklädd på direkten
om man inte av det sagda förstår effekten...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 20:08



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej Ewa-Britt 100% Humor**
Ja om man inte förstår galoppen
kan man bli avklädd på hela kroppen
Så Tänk er för..
Kram*i.Åberg
2013-08-30

  Tarantaran
Humorn kan vara avväpnande
eller mycket laddad :-)..tänker
på W. C. Fields som sade: Det
roligaste med humorn är att
man aldrig vet varför folk
skrattar...och också: Börja var
dag med ett leende...då har
du det överstökat.// och..Bättre
en rövare i tallen än tio tallar
i röven...
En sorts striptease, ja!

2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt