Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du?

 

 

Om du frågar
hur någon mår,
är du beredd
att lyssna då?
Eller är det
av slentrian
du säger orden,
som du är van?

Att kunna lyssna till nå´n
är en dyrbar gåva.
Det betyder så mycket,
det vill jag lova.
Ni delar bekymren
och glädjen som finns.
En underbar vänskap
för båda då vinns!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-08-29 16:46



Bookmark and Share


  Maria T
Dyrbart att ha någon
som vill lyssna
2013-09-09

  Anya VIP
Jaa med medkänsla växer man.
2013-09-02

  Siggesdotter
Sant och viktigt att kunna lyssna
ifall den som fått frågan vill berätta...
2013-09-01

    Ken Cassel
Du är inte dum du inte, vännen :)

Applåder och kramar..
2013-08-31

  ULJO
Du är klok i dina ord
2013-08-31

  Ninananonia VIP
Klokhetstankar :)
2013-08-30

  anits VIP
Mycket klokt och tänkvärt skrivet
2013-08-30

  Lars Hedlin
Mycket bra insiktat viktigt att både lyssna och ta in...
2013-08-30

  Angel of love
Jag har mer och mer börjat lyssna på svaret jag får och veta att frågar jag nån hur de mår ska jag också ha tid att lyssna.
Viktig fråga du tar upp
2013-08-30

    ej medlem längre
Ja, jag mår då bra och är beredd att lyssna!
2013-08-30

    ej medlem längre
sant.
2013-08-29

  Bibbi VIP
Visdom.
2013-08-29

    ej medlem längre
En gåva, så sant. Att ge och få.
2013-08-29

    Birgersdotter VIP
Så sant..fint
2013-08-29

    ej medlem längre
Ord att komma ihåg. Viktiga.
2013-08-29

    ej medlem längre
Det är viktigt med kommunikation..att också lyssna till vad andra har att säga.
2013-08-29

    ej medlem längre
tänkvärt! och kloka ord. bra..
2013-08-29

  bittemi VIP
Viktigt att tänka på! Ofta förväntar man sej nog slentrianmässiga svar
2013-08-29

  Palett
Det gick visst lite för snabbt att svara ! Jag menar att din text innehåller en bra fråga !!
2013-08-29

  Palett
Detta är en mycket bra fråga som ofta ställs utan att lyssna på svaret !
2013-08-29

    ej medlem längre

Mycket bra reflekterat om detta ...
2013-08-29

  Rise Little One
Ja, men man lyssnar inte alltid så noggrant...
2013-08-29

  Rozsi.kovacs

vilken bra text och så sann bravo
2013-08-29

    Dan Myrbeck
Ibland lyssnar man,
ibland inte.
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP