Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstglöden


Känslan av höst är påfallande
nära sommaren släpper sakta
sitt grepp..

Hösten bjuder på varm choklad
vinden susar och sprider de vackra
höst bladen de glider..

Jag dansar i höstens färgsprakande
hav och tackar samtidigt för vad
sommaren mig gav..

Jag kryper nu så tätt intill och
känner nu vad jag med hösten
vill..

Höstglöden blåser nu liv i min
eldstad som får mig att brinna
av liv o lust..

Sommarens kärleks förlust
blåser nu bort. Tack ljuva
höst, för all din tröst..

Som får mitt hjärta att glömma
min förlust.. Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 375 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-08-29 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Värme
2013-09-01

    Mia Sedvall
Fint skrivet:)
2013-09-01

  Anya VIP
Varmt om höstens antågande. Denna tar jag med mig i dagen.
2013-08-30

  Lars Hedlin
Väldigt vackert ;)
2013-08-30

    ej medlem längre
så fint du skriver om det som passerat och det som är på G..
2013-08-29

  agneta pichler
vackert förmedlat Rozsi..

hösten är en mysig tid för eftertanke..

2013-08-29

  bittemi VIP
Vackra höstord!
2013-08-29

    ej medlem längre
Väldigt vacker o känslosam!
Fint skrivet om en vacker men lite vemodig årstid!
Kram!
2013-08-29

    ej medlem längre
så fint så!!
2013-08-29

  Maj-Lis VIP
Vackert om hösten
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs